Ιστορικό

Η τεχνική εταιρεία « ΔΟΜΙΚΗ - ΑΝ.ΣΑΚΚΑΣ » ιδρύθηκε το 1980 απο τον πολιτικό μηχανικό Σακκά Αναστάσιο, απόφοιτο Α.Π.Θ.

Έχει πολύχρονη δραστηριότητα σε πολλά έργα πολιτικού μηχανικού, σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Τα τελευταία χρόνια εδρεύει στην Αθήνα, στο Ν.Ψυχικο και εξειδικεύεται σε επιλεγμένα ιδιωτικά οικοδομικά έργα (διαμερίσματα και γραφεία).

Η εταιρεία είναι αφοσιωμένη στο να παρέχει έργα ποιότητας μέσα απο ένα προσεκτικά επιλεγμένο και πολύπλευρο συνδυασμό κλασσικών και μοντέρνων λύσεων.

Στελέχωση

Η εταιρεία σήμερα στελεχώνεται από ομάδα πολ. μηχανικών, αρχιτεκτόνων και διακοσμητών και απασχολεί έμπειρο τεχνικό προσωπικό με πολύ καλή γνώση του αντικειμένου (σε επίπεδο εργασίας και υλικών.) Επίσης συνεργάζεται -κατα περίπτωση- με αρκετά εξειδικευμένα γραφεία σε θέματα ηλεκτρομηχανολογικών, ενέργειας κ.λ.π.

Σκοπός - Δραστηριότητα

Η εταιρεία έχει εκτελέσει τα τελευταία χρόνια δεκάδες έργα  και κατασκευές σε όλη την Ελλάδα σε ιδιόκτητα οικόπεδα ή με τη μέθοδο της αντιπαροχής, πετυχαίνοντας βέλτιστη αξιοποίηση κάθε ακινήτου, αξιοποιώντας κυρίως τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό  και την επιμονή στην ανάγκη για ποιοτική σύγχρονη κατασκευή , ως βασικές συνιστώσες που μπορούν να προσδώσουν υπεραξία σε κάθε  έργο.

Τα κτίρια που παράγουμε προέρχονται  από μια λεπτομερή κατανόηση των λειτουργιών που πρέπει να πληρούν  και τις προϋποθέσεις που πρέπει να παρέχουν τα υλικά  απο τα οποία είναι κατασκευασμένα.

Η μελετητική μας ομάδα πιστεύει στο δημιουργικό σχεδιασμό και έχει αποκτήσει μεγάλη και αποδεδειγμένη τεχνογνωσία των υλικών και της κατασκευής, καθώς και μεγάλη εμπειρία στο κοστολογικό έλεγχο. Πρόκειται για: αστικά κτίρια (ισόγεια και πολυόροφα), συγκροτήματα εξοχικών κατοικιών και κτίρια γραφείων και εμπορικών κέντρων.

Τελευταία Νέα