ΠΡΟΦΙΛ

Προφίλ Εταιρείας

Η τεχνική εταιρεία  «ΔΟΜΙΚΗ – ΑΝ.ΣΑΚΚΑΣ» ιδρύθηκε το 1980 από τον πολιτικό μηχανικό Σακκά Αναστάσιο, απόφοιτο Α.Π.Θ. Εδρεύει στην Αθήνα, στο Ν. Ψυχικό και εξειδικεύεται σε επιλεγμένα ιδιωτικά οικοδομικά έργα.

Η εταιρεία είναι αφοσιωμένη στο να παρέχει έργα υψηλής ποιότητας (ενεργειακής κλάσης Α+), μέσα από ένα προσεκτικά επιλεγμένο και πολύπλευρο συνδυασμό κλασσικών και μοντέρνων λύσεων.

Η οργάνωση του κτιριολογικού προγράμματος, ο σχεδιασμός του κτιρίου, η επιμελής μελέτη όλων των σταδίων και  η έμφαση στην επεξεργασία των λεπτομερειών, προσφέρουν υψηλό επίπεδο μελέτης στα έργα μας.

Η μελετητική μας ομάδα πιστεύει στο δημιουργικό σχεδιασμό και έχει αποκτήσει μεγάλη και αποδεδειγμένη τεχνογνωσία των υλικών και της κατασκευής, καθώς και μεγάλη εμπειρία στο κοστολογικό έλεγχο.

Στελέχωση

Η εταιρεία σήμερα στελεχώνεται από ομάδα πολιτικών μηχανικών, αρχιτεκτόνων και διακοσμητών και απασχολεί έμπειρο τεχνικό προσωπικό με πολύ καλή γνώση του αντικειμένου (σε επίπεδο εργασίας και υλικών).

Επίσης συνεργάζεται με εξειδικευμένα γραφεία σε θέματα ηλεκτρομηχανολογικών, ενέργειας κ.λ.π.

Δραστηριότητες

Η εταιρεία έχει εκτελέσει τα τελευταία χρόνια δεκάδες έργα σε όλη την Ελλάδα, σε ιδιόκτητα οικόπεδα ή με τη μέθοδο της αντιπαροχής, πετυχαίνοντας βέλτιστη αξιοποίηση κάθε ακινήτου, αξιοποιώντας κυρίως τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό  και την επιμονή στην ανάγκη για ποιοτική σύγχρονη κατασκευή, ως βασικές συνιστώσες που μπορούν να προσδώσουν υπεραξία σε κάθε  έργο.

Τα κτίρια που κατασκευάζουμε  είναι αποτέλεσμα λεπτομερούς κατανόησης των λειτουργιών που πρέπει να πληρούν  και των προϋποθέσεων που πρέπει να παρέχουν τα υλικά  από τα οποία είναι κατασκευασμένα.

Πρόκειται για πολυκατοικίες, συγκροτήματα εξοχικών κατοικιών, κτίρια γραφείων και εμπορικών κέντρων.

Επίσης η εταιρεία μας έχει επενδύσει στον τομέα των Φωτοβολταϊκών με πάρκα ισχύος 3 MWP, μέσω θυγατρικής εταιρείας με την επωνυμία «ΕΝΕΡΣΑ Α.Ε.»

Quality design motivates